Manken Ece Gürsel'in Babası Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Manken Ece Gürsel'in Babası Evinde Ölü Bulundu

Manken Ece Gürsel\'in Babası Evinde Ölü Bulundu

Antalya'nın Demre İlçesi'nde oturan manken Ece Gürsel'in eski milli futbolcu babası 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, evinde ölü bulundu.

14.10.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre İlçesi'nde oturan manken Ece Gürsel'in eski milli futbolcu babası 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, evinde ölü bulundu.

Demre'ye bağlı Karabucak Mahallesi'nde oturan Tayfun Gürsel'in 5 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evinden kötü koku geldiğini fark eden komşuları, durumu mahalle muhtarı Cengiz İkiz'e bildirdi. Tayfun Gürsel'e cep telefonuyla ulaşılamayınca polise haber verildi. Dün saat 20.30 sıralarında eve gelen polis kapıyı kırıp içeri girdi. 3 günden bu yana ortada görünmeyen Tayfun Gürsel'in cesedi evin banyosunda bulundu.

Savcının yaptığı inceleme ardından Gürsel'in cenazesi Demre Devlet Hastanesi'ne, oradan da otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Babasının ölüm haberini alan manken Ece Gürsel, Antalya'ya hareket etti.

Tayfun Gürsel ile en son cumartesi günü görüştüğünü söyleyen Karabucak Mahallesi Muhtarı Cengiz İkiz, "Sağlık ocağının açık olup olmadığını sordu. Ben de 'kapalıdır' dedim. Rahatsız olduğunu söyledi" dedi.

Eskişehirspor, Antalyaspor ve Kocaelispor'da futbol oynayan ve A Milli Takım forması da giyen Tayfun Gürsel, yaklaşık 25 yıldır eşinden ayrı Demre'de yaşıyordu. Rasim Kara'nın yanında Rizespor ve Azerbaycan'ın bir takımında yardımcı antrenörlük yapan Tayfun Gürsel, Demre Belediyespor ve Kaş Gençspor'da da teknik direktörlük yaptı. Gürsel'in, kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği üzerinde duruluyor. - Demreantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manken Ece Gürsel'in Babası Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement