Manken Senem Kuyucuoğlu Bardan Kovuldu - Son Dakika
Magazin

Manken Senem Kuyucuoğlu Bardan Kovuldu

Şarkıcı Elnur Hüseynov ile Cihangir'de aşırı alkol alan ünlü manken, mekandaki diğer müşterileri rahatsız edip etrafa küfür yağdırmaya başlayınca bardan kovuldu.

01.07.2015 08:54  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Senem Kuyucuoğlu, eski hayatına çabuk döndü. Şarkıcı Elnur Hüseynov ile Cihangir'de aşırı alkol alan model, etrafa küfür yağdırdı. Sarhoş ikili, mekandan da kovuldu.

SAKİN TAVRI KISA SÜRDÜ

Uyuşturucu bağımlılığı yüzünden zor günler geçiren Senem Kuyucuoğlu, bir süre tedavi görmüş ve yeni hayatına Hülya Avşar'ın ekibinde çalışarak başlamıştı. Ancak ünlü modelin, sakin tavrı çok sürmedi. Senem Kuyucuoğlu, önceki gece "Senem yine aynı Senem" dedirtti.

"ÇEKMEYİN, KAFAM ÇOK GÜZEL"

Ünlü model, Eurovision'da Azerbaycan'ı temsil eden Elnur Hüseynov ile Cihangir'deki Smryna adlı mekanda oturdu. İkili, alkolü fazla kaçırınca mekandaki diğer müşterileri rahatsız etmeye başladı. Senem Kuyucuoğlu, kendisini görüntüleyen gazetecilere ise "Kafam çok güzel, beni çekmeyin." diyerek bağırdı.

DİĞER MÜŞTERİLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Bununla da yetinmeyen manken yoldan geçen bir genç kıza ise "Ne bakıyorsun lan sen bana!" diyerek sözlü tacizde bulundu. Senem Kuyucuoğlu'nun bu davranışlarına şarkıcı Elnur da ayak uydurdu. Elnur ve Senem Kuyucuoğlu oturdukları yerden gazetecilere ağza alınmayacak küfürler savurunca görevliler tarafından mekandan kovuldu.

Cihangir sokaklarında naralar atarak yürüyen Elnur Hüseynov'un bu tuhaf tavırlarına Senem Kuyucuoğlu da kahkaha atarak eşlik etti.

Manken Senem Kuyucuoğlu Bardan Kovuldu

Son Dakika Magazin Manken Senem Kuyucuoğlu Bardan Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Ozgurluk: Ulan bi bilmiş siniz oruç tutmuyor içiyor.sizene peki mecbur değiliz kardeşim oruçla kuranlar allah sevgisi olmaz vicdanında bitecek allah sevgisi ağızda değil anlayın artık bunu koyun suruleri 39 12 Yanıtla
  • soykan: zıkkımın kökünü için bu mübarek ayda pislikler 50 1 Yanıtla
  • vatandaş: bunların hayat sonu ilerleyen zamanında bunalıma girmek olucakdır çünkü kişiliklerini kaybetmiş insanlar bunlar 25 0 Yanıtla
  • GS****: RAMAZANDA KAÇAN ŞEYTANLAR..... 24 0 Yanıtla
  • Sevgi: Bu kızında rezıllıklerı bini aştı 5 17 Yanıtla
  • DOĞU TÜRKİSTAN: ARKADAŞLAR DOĞU TÜRKİSTAN KAN AĞLIYOR TÜM DÜNYADA MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ ZULÜM GÖRÜYOR VALLAHİ BİLLAHİ BU BİZADE SORULACAK ÖLDÜĞÜMÜZ ZAMAN BİR MÜSLÜMAN OLARAK SESSİZ KALMA LÜKSÜMÜZ YOK BIRAKALIM BU SAÇAMA SAPAN ŞEYLERİDE ERİYEN BİRLİĞİMİZİ DİRLİĞİMİZİ GÖZÜMÜZÜ AÇIP GÖRELİM 15 1 Yanıtla
  • pas: Mal 13 1 Yanıtla
  • kardelen: Yaziklar olsun para delirtti sizi ayyaslar 8 1 Yanıtla
  • bilala: Saygı duymak lazım 1 8 Yanıtla
  • Salih Has : Pe ke ke ( kıro ) zafer işareti yapıyor. Zafer kazandı sarhoş oldu, magazin haber oldu ya. 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement