Mansur Yavaş : Ysk, Bu Seçimde Sınıfta Kalmıştır - Son Dakika
Güncel

Mansur Yavaş : Ysk, Bu Seçimde Sınıfta Kalmıştır

Mansur Yavaş : Ysk, Bu Seçimde Sınıfta Kalmıştır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da seçimlerin iptal edilmesi için yaptıkları başvurunun YSK tarafından reddedilmesinin ardından bugün basın toplantısı düzenledi.

10.04.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da seçimlerin iptal edilmesi için yaptıkları başvurunun YSK tarafından reddedilmesinin ardından bugün basın toplantısı düzenledi. Mansur Yavaş, "Yüksek Seçim Kurulu bu seçimde sınıfta kalmıştır. En büyük gerekçelerinden bir tanesi yeterli eğitimi vermemiş ve farkındaysanız Türkiye'nin her yerinde muhtarlık pusulaları zarfların içine girmiştir. Hal böyle iken YSK, seçim günü bu durumu fark etmiş öğlen vakti bütün sandık başkanlarına mesaj çekmek zorunda kalmıştır. Meja atılana kadar vatandaşlar muhtarlık pusularını oy pusularının içine koymak suretiyle oy kullanmışlardır. Bu yüzden oylarını geçersiz hale getirmişlerdir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş : Ysk, Bu Seçimde Sınıfta Kalmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement