Mantardan Zehirlenen Kadının Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

Mantardan Zehirlenen Kadının Sağlık Durumu

Mantardan Zehirlenen Kadının Sağlık Durumu

Ambulans uçakla Ordu'dan Ankara'ya sevk edilen Sultan Usta'nın Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun kritik olduğu bildirildi.

22.10.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da mantardan zehirlenen ve ambulans uçakla Ankara'ya sevk edilen Sultan Usta'nın, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun kritik olduğu bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sultan Usta, mantar zehirlenmesi nedeniyle dün akşam Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla sevk edildiği Ankara'da, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Servisi'nde tedavi altına alındı.

Karaciğerinde hasar meydana gelen ve böbrek yetmezliği nedeniyle diyalize bağlanan Usta'nun durumunun kritik olduğu belirtildi.

-Olay

Mesudiye ilçesi Akkırık Mahallesi'nde bahçeden toplanan mantardan yapılan yemekten yiyen Hüseyin Usta (60), eşi Sultan Usta (59) ile akrabaları Emine Usta (72) bir süre sonra rahatsızlanınca yakınları tarafından hastaneye kaldırılmıştı.

Hüseyin Usta ile Emine Usta müdahaleye rağmen kurtarılamamış, Sultan Usta ise Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla Ankara'ya sevk edilmişti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mantardan Zehirlenen Kadının Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement