Manyas Sulama Birliğinde Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Manyas Sulama Birliğinde Seçim Heyecanı

Manyas Sulama Birliğinin olağan kongresinde, başkan vekillikleri ve encümen ile katip üyelikleri için seçim yapıldı.

22.04.2011 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manyas Sulama Birliğinin olağan kongresinde, başkan vekillikleri ve encümen ile katip üyelikleri için seçim yapıldı.

Manyas Belediyesi ve Sulama Birliği Başkanı Hasan Kahraman'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede, birliğin faaliyet raporu ele alındı. Rapora göre; geçen yaz Manyas Barajı ile beslenen Kocaçay'daki tarımsal amaçlı su satışından 57 bin 500 lira gelir elde edildi, üye köylerden ise 18 bin 20 lira katkı bedeli alındı. Diğer yandan Kayaca köyünde bulunan regülatör, yıldırım düşmesi sonucu yenilenirken, personel ve geçici işçi aylıkları için toplam 67 bin 725 lira harcandı.

Raporun ele alınmasının ardından, yapılan seçimlerde Çavuş Muhtarı Asım Önral (51) ve Eşen köy muhtarı Kudret Özden (47) oy birliği ile birlik başkan vekilliklerine, Kulak Köyü Muhtarı İbrahim Dingaz (38), Ufuk Akkaya (21) ve Vasfi Bilgin (15) katip üyeliklere seçildi.

Sulama Birliğinde bir yıl süreyle görev yapacak olan 7 kişilik encümen üyeliklerine ise, Akçaova Köyü Muhtarı Hayrettin Yıldız, Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki, Bandırma- Gölyaka Köyü Muhtarı Şaban Ali Kaya (35), Haydar Köyü Muhtarı Doğan Yüksel (33), Bandırma - Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir

(29), Çakırca köyü muhtarı Cemil Karadağ (29) ve Gönen - Ilıcak köy muhtarı Necdet Varlı (26) seçildi.

Birliğin kongresine, belediye başkanları ve köy muhtarlarından oluşan 59 üye katılırken, Balıkesir DSİ İşletme Bakım Şube Müdürü Mehmet Sagay, işletme bakım başmühendisi Emin Gezer, Ziraat Mühendisi Aydın Öztürk, Manyas Başmühendisi Çağatay Ünlü ve işletme teknisyeni Zekeriya Altınöz katıldı.

- BALIKESİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manyas Sulama Birliğinde Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement