Manyas'ta 3 Daire Müdürünün Tayini Çıktı - Son Dakika
Yerel

Manyas'ta 3 Daire Müdürünün Tayini Çıktı

Manyas\'ta 3 Daire Müdürünün Tayini Çıktı

Balıkesir Manyas'ta Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürünün, başka ilçelere tayinleri çıktı.

06.12.2014 14:34  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Manyas ilçesindeki Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürünün, başka ilçelere tayinleri çıktı.

İlçedeki 3 daire müdürü Balıkesir'in başka ilçelerine atandı. İlçede 10 yıldır görev yapan ve son 4 yıldan bu yana Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü olan Dilek Işıktaş, Erdek ilçesine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atandı. Işıktaş görevinden ayrılırken, Pazartesi günü yeni yerinde göreve başlayacağı belirtildi. Yaklaşık 2 yıldır Manyas Kaymakamlığı'nda Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Halime Dinçkol ise, İvrindi Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne atandı. Dinçkol da Manyas'taki görevinden ayrıldı. 1 buçuk yıldır Manyas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü olarak görev yapan İsmail Albayrak ise, Bigadiç Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'ne atandı. İsmail Albayrak'ın önümüzdeki günlerde ilçedeki görevinden ayrılacağı açıklandı.

Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem, tayinleri çıkan üç daire müdürüne ilçedeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas'ta 3 Daire Müdürünün Tayini Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement