Manyas'ta Baraj Kapakları Açılınca Köprü Sular Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Manyas'ta Baraj Kapakları Açılınca Köprü Sular Altında Kaldı

Manyas\'ta Baraj Kapakları Açılınca Köprü Sular Altında Kaldı

BALIKESİR'in Manyas İlçesi'nde, karların erimesi sonrasında yağan yağmurlar ile birlikte dolan Manyas Barajı'nda, kapaklar açılarak su tahliyesine başlandı.

13.02.2017 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİR'in Manyas İlçesi'nde, karların erimesi sonrasında yağan yağmurlar ile birlikte dolan Manyas Barajı'nda, kapaklar açılarak su tahliyesine başlandı. Kapakların açılmasıyla 6 köyün ulaşımında kullanılan köprü sular altında kalınca vatandaşlar mahsur kaldı.

Manyas İlçesi'nin 23 kilometre güneybatısında bulunan Manyas Barajı'nda, kar yağışı ve yağmurla birlikte su seviyesinin yükselmesi üzerine baraj kapakları açılarak aynı adı taşıyan göle su tahliyesine başlandı. Tahliye edilen suyun Kocaçay kanalına aktarılırken 1990'yı yıllarda yaptırılan, 6 köye alternatif ulaşımı sağlayan köprü sular altında kaldı. Çavuşköy, Çakırca, Süleymanlı, Dura, Necip ve Doğancı mahallelerinde oturanların kullandığı köprü için çözüm bulunmasını isteniyor.

Çavuşköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Asım Önral, köprüyü kullanamadıkları için mağdur olduklarını belirterek "Bölgedeki köy muhtarları olarak dilekçe vermiştik. Sorunumuza çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

- Manyasbalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manyas'ta Baraj Kapakları Açılınca Köprü Sular Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement