Manyas'ta Şehitler İçin Mevlit Okundu ve Namaz Kılındı - Son Dakika
Yerel

Manyas'ta Şehitler İçin Mevlit Okundu ve Namaz Kılındı

Manyas\'ta Şehitler İçin Mevlit Okundu ve Namaz Kılındı

Dağlıca ve Iğdır başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Balıkesir’in Manyas ilçesinde mevlit okundu, gıyabi cenaze namazı kılındı ve namaz çıkışında lokma hayrı yapıldı.

12.09.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dağlıca ve Iğdır başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Balıkesir'in Manyas ilçesinde mevlit okundu, gıyabi cenaze namazı kılındı ve namaz çıkışında lokma hayrı yapıldı.

Manyas Çarşı Cami'sinde şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim, mevlit şerif okundu ve şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı. Dualar edildi ve namaz çıkışında ise, lokma hayrı gerçekleştirildi. Manyas Müftü Vekili Burhan Oral, Çarşı Cami İmamı Salman Temur ve müezzini Hüseyin Altıncı tarafından namazdan önce okunan Kur'an-ı Kerim, mevlit sonrası birlikte şehitlerimiz, birlik ve beraberliğimizin devamı için toplu dua edildi. Cuma hutbesinde kardeşlik mesajları verilirken, Cuma namazının farzının kılınmasının ardından şehitlerimiz için Müftü Vekili burhan Oral tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı. Namaz çıkışında ise lokma dağıtıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas'ta Şehitler İçin Mevlit Okundu ve Namaz Kılındı - Son Dakika


Advertisement