Manyas'ta Terörü Protesto Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Manyas'ta Terörü Protesto Yürüyüşü

Manyas\'ta Terörü Protesto Yürüyüşü

Son günlerde ülkemizde artan terör olayları ve şehit haberleri nedeniyle, Balıkesir’in Manyas ilçesinde yürüyüş ve protesto yapıldı.

10.09.2015 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde ülkemizde artan terör olayları ve şehit haberleri nedeniyle, Balıkesir'in Manyas ilçesinde yürüyüş ve protesto yapıldı.

Yaklaşık 5 bin kişi, ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile Atatürk Anıtı önünde toplandı. Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra, topluluk Hükümet Caddesi, Cezaevi Sokak ve Bandırma Caddesi'ni takip ederek Maltepe Şehitliği'nde yürüyüşü sonlandırdı. Topluluk, İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okuduktan sonra sessizce dağıldı. Protesto esnasında, "Kahrolsun PKK", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atıldı ve 50'ye yakın motosiklet ve çok sayıda özel araç ta mitinge katıldı. Terörü protesto yürüyüşüne, bazı sivil tolum kuruluşlarının temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri de katıldı. Terörü protesto yürüyüşünde, siyasi bir slogan atılmasına izin verilmezken, ilçede ilk kez bu kadar yoğun bir katılım ile bir yürüyüş gerçekleştiği belirtildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyas'ta Terörü Protesto Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement