Manyasspor Sezonu Açtı - Son Dakika
Yerel

Manyasspor Sezonu Açtı

Manyasspor Sezonu Açtı

Marmara Grubu Süper Amatör Lig takımlarından Manyas Belediyespor yeni futbol sezonunu törenle açtı.

08.09.2014 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Grubu Süper Amatör Lig takımlarından Manyas Belediyespor yeni futbol sezonunu törenle açtı.

Geçen sezon düşme hattının bir üst sırasında ligi tamamlayan Manyas Belediyespor, bu sezon aynı sıkıntıyı yaşamamak için yaptığı yeni transferlerle güçlendi. Yeni sezona Gönen Belediyespor'dan Serhat, Semih, Bandırma A2 takımından Emre, Anıl ve Sındırgı Belediyespor'dan eski oyuncusu Hakan Başak'ı transfer ederek başladıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Tuncay Erdem, gayelerinin Manyasspor'u Süper Amatör Küme'de en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Erdem, "Genç ekibimiz ile birlikte sezonda centilmence bir mücadele sergileyeceğiz" dedi.

Manyas Belediyespor'un antrenörlüğünü yine Hakan Sayraç yaparken, kaleci antrenörlüğünü ise Sertaç Kale üstlendi. Sezon açılışına kurban keserek ve dualarla başlayan Manyas Belediyespor hazırlık maçında Bandırma Etisppor'u 1-0 mağlup etti. Maç öncesi ise 20'şer dakika süreyle emekliler maç yaptı. 2014-2015 futbol sezonu açılışına Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kahraman, belediye meclis üyeleri Serdar Erçel, Çağdaş Canbay, Manyasspor'lu yöneticiler Taner Altın, Gürkan Mirza ile taraftarlar katıldı.

Manyas Belediyespor'un ilk lig maçını önümüzdeki hafta deplasmanda Havran Fatih Belediyespor ile yapacağı açıklandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manyasspor Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement