Marangozhaneyi Basarak 3 Kişi Öldüren Zanlı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Marangozhaneyi Basarak 3 Kişi Öldüren Zanlı Tutuklandı

Marangozhaneyi Basarak 3 Kişi Öldüren Zanlı Tutuklandı

Çorum’un İskilip ilçesine bağlı Soğucak köyünde marangozhanede tartıştığı 3 kişi silahla öldüren, 1 kişiyi de yaralayan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24.06.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Soğucak köyünde marangozhanede tartıştığı 3 kişi silahla öldüren, 1 kişiyi de yaralayan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 21 Haziran'da meydana geldi. İddialara göre, köyde bulunan marangozhaneye gelen Muharrem K. (59), burada tartıştığı Satı Ş. (75), Keziban E. (50), çocukları Hüseyin E. (27) ile Hasan E'ye. (30) av tüfeği ve tabanca ile üzerlerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan Satı Ş. olay yerinde hayatını kaybederken Hasan E. ve Hüseyin E. kaldırıldıkları Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan zanlı Muharrem K'nin dün akşam saatlerinde olayda kullandığı iddia edilen tabanca ile Çorum Adliye Sarayı gelerek teslim oldu.

Buradaki işlemlerin ardından İskilip ilçesine gönderilen Muharrem K., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Marangozhaneyi Basarak 3 Kişi Öldüren Zanlı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement