Maraz Ali Kickboks Dersi Alıyor - Son Dakika
Magazin

Maraz Ali Kickboks Dersi Alıyor

Atv'de Yayınlanan 'Adanalı' Dizisindeki Rolü İçin Kickboks Yapmaya Başlayan Mehmet Akif Alakurt Gerçek Şampiyonlarla Kamera Karşısına Geçiyor..

04.04.2009 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV'DE YAYINLANAN 'ADANALI' DİZİSİNDEKİ ROLÜ İÇİN KİCKBOKS YAPMAYA BAŞLAYAN MEHMET AKİF ALAKURT GERÇEK ŞAMPİYONLARLA KAMERA KARŞISINA GEÇİYOR..

atv'nin sevilen dizisi 'Adanalı'da kickboks fırtınası esiyor. Maraz Ali karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt son haftalarda dövüş sahnelerindeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

KUM TORBAM VAR

Maraz Ali karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt'la beraber kamera karşısına geçen Serkan Yavuz ve Orhan Doğan gerçekte de kickboks şampiyonları. Apaçi lakaplı Serkan Yavuz Dünya A1 Kickboks Şampiyonası'nda 75 kiloda dünya şampiyonu. Canavar Orhan karakterini canlandıran Orhan Doğan'ın ise 2006 Wako Kickboks Dünya Şampiyonluğu bulunuyor. Alakurt '15-16 yaşlarımda bir yıllık bir eğitim almıştım. Şimdi de Apaçi Serkan'la antrenman yapıyorum. Bunun dışında evde bir kum torbam var boş zamanlarımda onunla çalışıyorum' dedi. MEHMET AKİF ALAKURT İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Maraz Ali Kickboks Dersi Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement