Mardan Palace'ın Satılmasından Vazgeçildi - Son Dakika
Yerel

Mardan Palace'ın Satılmasından Vazgeçildi

Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında yaptırılan ve Antalya'nın en pahalı otelleri arasında yer alan Mardan Palace'ın, Antalya 4. İcra Müdürlüğü'ndeki satış işleminde yeni bir gelişme yaşandı.

03.06.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında yaptırılan ve Antalya'nın en pahalı otelleri arasında yer alan Mardan Palace'ın, Antalya 4. İcra Müdürlüğü'ndeki satış işleminde yeni bir gelişme yaşandı.

Aksu ilçesinde Kundu turizm bölgesinde yer alan otel binası 650 milyon lira, içindeki villalar için ise 69 milyon 750 bin lira muhammen bedelle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace'ın satılmasından vazgeçildi.

Antalya 4. İcra Müdürlüğü tarafından saat 14.00'te yapılacak icradan satış, alacak vekilinin son andaki talebi üzerine düşürüldü.

Otel sahibi İsmailov'un alacaklı bankaya borcu ödeme taahhüdünde bulunması nedeniyle ihalenin iptal edildiği belirtildi.

2009 yılında açılmıştı

Rus iş adamı İsmailov tarafından yaptırılan ve 2009 yılında hizmete giren Mardan Palace'ın açılışına Seal, Tom Jones, Monica Belluci, Richard Gere, Mariah Carey ve Sharon Stone gibi Hollywood yıldızları katılmıştı.

Yaklaşık 800-850 milyon dolara mal olduğu söylenen otelin mimari yapısı Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi görünümünde tasarlanmış, Kız Kulesi ve Galata Köprüsü'nün benzerleriyle İstanbul'un minyatürü şeklinde yapılmıştı.

Otel, 2010 yılında dünyanın en iyi lüks oteli seçilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardan Palace'ın Satılmasından Vazgeçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement