Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde Toplantı - Son Dakika
Yerel

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde Toplantı

Mardin Büyükşehir Belediyesi\'nde Toplantı

Kentin 5 yıllık stratejik planını kapsayan bir çalışma gerçekleştiren Mardin Büyükşehir Belediyesi, çalışmanın detayları için toplantı yaptı.

23.08.2014 15:16  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentin 5 yıllık stratejik planı için toplantı gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, 2015-2019 Stratejik Plan Çalışmaları kapsamında Büyükşehir belediyesinin meclis toplantı salonundaki toplantıya  Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, Genel Sekreter Yardımcısı ve Stratejik Plan Oluşturma Komisyonu'nu başkanlığını yapan Mustafa İmrak ile Büyükşehir belediyesinin tüm daire başkanları ile Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Odaları, Dernekler, din alimleri ve davetlier katıldı.

Toplantının açılışını yapan Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, 5 yıllık stratejik planı halkla birlikte yönetmek istediklerini söyleyerek, "Mardin çok farklı bir kültürel yapıya sahiptir. Bu nedenle çok dilli, çok kültürlü, çok dinli projeler ortaya çıkacaktır. Çünkü her kültürel farklılık kendi kültür yaşamına göre bazı projeler içerisine girerek, kentin şekillenmesini isteyecektir. Kentimiz sadece Artuklu ile sınırlı değil. Bütün ilçeler dahil plan ve projeler getirilirse çok daha bütünlüklü olur. Kent bütünlüklü olarak düşünülmesini istiyoruz" diye konuştu

Daha sonra katılımcılar,  strajik plana ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement