Mardin'de 1. Kariyer Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Mardin'de 1. Kariyer Günü Etkinliği

Mardin\'de 1. Kariyer Günü Etkinliği

Mardin'de, Türkiye İş kurumu (İş-Kur) ile Mardin Artuklu Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 1.Kariyer Günü etkinliği düzenlendi.

04.11.2013 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de, Türkiye İş kurumu (İş-Kur) ile Mardin Artuklu Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 1. Kariyer Günü etkinliği düzenlendi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Vali Kılıçlar konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Yaşayan Diller Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kadri Yıldırım, Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Akın, kamu kurum ve kuruluş amirleri, okul müdürleri, lise son sınıf öğrencileri ile basın mensupları katıldı. Vali Cengiz, "İnsan, daima daha iyisini yapmaya muktedirdir. Yeter ki kişinin böyle bir niyeti, azmi ve hedefi olsun" dedi. Hiç kimseye zorla bir şey öğretilemeyeceğini ifade eden Vali Cengiz, "Bir insan en fazla gençliğinde hata yapar. Gençken yapılan hata insanı en uzun süre etkileyen hatadır. Bu nedenle yapacağınız işlere sımsıkı sarılın. Her zaman büyük hedefleriniz olsun. Bir de bu hedeflere alternatif hedefleriniz olsun. Her on beş günde bir, kariyer toplantıları yapılacak. Bu toplantılara, alanında uzman arkadaşlarımız, bir hakimimiz, bir savcımız, bir kaymakamımız, vali yardımcılarımız, fırsat buldukça ben, sizlerle görüşmeye çalışacağız. Önünüzü açmaya çalışacağız, sizin ufkunuzu genişletmeye çalışacağız. Gençler, sizi biz kalkındırabilirsek aileniz kalkınacak, ailesi kalkınanlar yöresini kalkındıracak, sonra memleketini kalkındıracak. Eğer işinizi iyi yapıyorsanız, sizi mutlaka dünyanın neresinde olursanız olun arayıp bulacaklardır" şeklinde konuştu.

Program, konuşmaların ardından sona erdi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin'de 1. Kariyer Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement