Mardin'de 2 Kişinin Öldürüldüğü Cinayetin Dehşet Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Mardin'de 2 Kişinin Öldürüldüğü Cinayetin Dehşet Görüntüleri

Mardin'de kamyon şoförleri arasında geçen Şubat ayın sonunda sıra nedeniyle çıkan tartışma sırasında 60 yaşındaki Cemal Düdük, Hüseyin Kaya ile kuzeni Cengiz Kaya'yı tabanca ile vurarak öldürdü.

22.04.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de kamyon şoförleri arasında geçen Şubat ayın sonunda sıra nedeniyle  çıkan tartışma sırasında 60 yaşındaki Cemal Düdük, Hüseyin Kaya ile kuzeni Cengiz Kaya'yı tabanca ile vurarak öldürdü. Düdük'ün iki kişiyi öldürdüğü 3 kişiye de yaraladığı saldırı güvenlik kamerası ile kaydedildiği belirlendi.

Olay, Mardin Çimento Fabrikası önünde sıra bekleyen kamyon şoförleri arasında 28 Şubat 2014 günü meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan kamyon şoförleri Cemal Düdük ile Hüseyin Kaya arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga, büyümeden diğer şoförler tarafından önlendi. Ayrılan Cemal Düdük, bir süre sonra beraberinde yakınları olduğu halde hafif bir ticari araçla şoförlerin sıra beklediği yere geldi. Cemal Düdük ile yanındakiler yine şoförlerle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Cemal Düdük, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarıp, Hüseyin Kaya ile Cengiz Kaya'nın üzerine ateş etti. İki kişi kanlar içinde yere düşürken, çevrede bulunanlar olanları dehşet içerisinde izledi.

Bir süre üzerindeki şaşkınlığı atan bir kişi Cemal Düdük'ün elindeki tabancayı almak için üzerine atlayıp bir süre boğuştu. Bu kişinin elinden kurtulan Düdük, yeniden tabancasını doğrultarak orada bulunanların üzerine ateş açtı. Düdük'ün açtığı bu ateşte 3 kişi hafif yaralandı. Düdük, daha sonra geldiği kişilerle birlikte araca binerek uzaklaştı. Bu sırada bazı şoförler Düdük'ün içinde bulunduğu aracın peşinden koştu, ancak araca yetişemedi.

Daha sonra yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumları ağır olan Hüseyin Kaya ile Cengiz Kaya, öldü. Olaydan sonra yakalanan zanlı Cemal Düdük, tutuklandı. Güvenlik kamerası görüntüleri davaya konuldu. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de 2 Kişinin Öldürüldüğü Cinayetin Dehşet Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement