Belediye İle DEDAŞ Arasındaki Elektrik Gerginliği Bitti - Son Dakika
Güncel

Belediye İle DEDAŞ Arasındaki Elektrik Gerginliği Bitti

Belediye İle DEDAŞ Arasındaki Elektrik Gerginliği Bitti

Mardin Belediyesi ile Dicle Elektrik Dağıtım AŞ arasında elektrik borcu yüzünden çıkan ve bina mühürlenmesine kadar varan gerginlik bitti.

17.01.2014 20:04  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Belediyesi hizmet binasının elektrik borcu bulunduğu gerekçesiyle Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ekiplerince elektriğinin kesilmesi, belediyenin de imara aykırı olduğunu öne sürerek DEDAŞ hizmet binasını mühürlemesi sonucu gerginlik yaşayan iki kurum anlaşmaya vardı.

GÖRÜŞMELER 4 SAAT SÜRDÜ

Kurum yetkilileri Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun makamında basına kapalı yaklaşık 4 saat görüştü. Görüşmenin ardından anlaşmaya varıldığı açıklandı.

MÜHÜRLER SÖKÜLDÜ, ELEKTRİKLER AÇILDI

Belediye zabıta ekipleri, DEDAŞ hizmet binasının iki kapısındaki mühürleri söktü. DEDAŞ tarafından da Mardin Belediyesine elektrik vermeye başlandı. Konuyla ilgili daha sonra açıklama yapılacağı bildirildi.

DEDAŞ BİNASINA MÜHÜR VURULMUŞTU

Mardin Belediyesi hizmet binasının elektrikleri, borcu bulunduğu gerekçesiyle DEDAŞ ekiplerince geçen hafta kesilmiş, belediye ekipleri de dün akşam DEDAŞ hizmet binasını işletme ruhsatı bulunmadığı ve imara aykırı olduğu iddiasıyla mühürlemişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye İle DEDAŞ Arasındaki Elektrik Gerginliği Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • No VERGİ: Her tarafı su olan bi ülkede elektrikten para alınması komik ? 17 4 Yanıtla
  • emre agır: elektirik parası verilmedi diye belediyenin yaptığına bak.. alışmışlar odememeye ödeyen bizim gibi vatandaş olduktan sonra neden ödesinlerki elektirik sistem güzel sistem bizde öedemeyi 2 gün geciktirsek ihtar 5 gün geciktirsek mum ışığında kalıyoruz adaletmiş adalet herkese eşit olmalı doğu batı diye dağıtılmasın lütfen 9 4 Yanıtla
  • GURBETCI KAZIM: bir vatandas olarak bu olylara hemi guluyorum hemde cok uzuluyorum birincisi o belediye baskani niye elektirik faturasini odemdi .butur olaylar sadece turkiyede oluyor SAYIN BASKAN hem suclu vede gidip DEDAS IIN binasini kapatiyor o binanin ruhsati yoksa daha onceden niye kapatmadiniz .TURKIYEYI SAYIN BASKANGIBI INSANLAR YONETIYORSA VAH HALIMIZE VAH .AVRUPA TOPLULUGUNA HERALADE BIR 100 SENE BEKLERIZ DAHA SAYGILAR BASKANA 7 5 Yanıtla

Advertisement