Mardin'de Doğalgaz Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Doğalgaz Çalışmaları

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, kentteki doğalgaz çalışmalarına ilişkin, "AK Parti halka hizmeti kendine şiar edinmiştir.

26.08.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, kentteki doğalgaz çalışmalarına ilişkin, "AK Parti halka hizmeti kendine şiar edinmiştir. Hayal bile edilmesi mümkün olmayan hizmetleri bu ülkeye ve Mardin'e kazandırdı" dedi.

Uncu yaptığı açıklamada, Artuklu ve Kızıltepe ilçesini kapsayan yaklaşık maliyeti 35 milyon dolar olan doğal gaz boru hattı çalışmalarının özel bir şirket ile başladığını, çalışmanın Mardin açısından umut verici olduğunu belirtti.

Kent merkezinde Yenişehir Mahallesi  Ravza Caddesi'nde başlayan çalışmaların bütün şehre yayılacağını belirten Uncu, önümüzdeki yılda İstasyon ve Yenişehir Mahalleleri'n de bazı kısımlarda aktif olarak doğalgazın evlerde kullanılabileceğini bildirdi.

Uncu, şöyle dedi:

"AK Parti halka hizmeti kendine şiar edinmiştir. Hayal bile edilmesi mümkün olmayan hizmetleri bu ülkeye ve Mardin'e kazandırdı. AK Parti, halkın büyük güvenini alarak bu günlere kadar geldi. Bugünden sonra da her türlü engelin ülkemize ve partimize reva görülmesine rağmen tüm olumsuzlukları sırtlayıp hizmet anlayışımızdan vazgeçmeden Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Doğalgaz Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement