Mardin'de Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Eğitime Kar Engeli

Mardin Valiliği, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle Artuklu, Savur, Dargeçit ve Ömerli'de 2 gün, Midyat, Mazıdağı ve Derik ilçelerinde ise 1 gün eğitime ara verildiğini bildirdi.

03.01.2016 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valiliği, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle Artuklu, Savur, Dargeçit ve Ömerli'de 2 gün, Midyat, Mazıdağı ve Derik ilçelerinde ise 1 gün eğitime ara verildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki düşüş ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklardan çocukların etkilenmemesi için eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Artuklu, Savur, Dargeçit, Ömerli ilçelerimizde 2 gün, Midyat, Mazıdağı ilçelerimizde 1 gün eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Derik ilçe merkezinde eğitim ve öğretim devam edecek olup, Böğrek, Beskavak, Bozbayır, Ballı, Hisaraltı, Aşağımezra, Taşıt, Dumluca, Bozbayır, Üçtepe, Yassıtepe, Demirli, Subaşı, Şahverdi, Düztaş, Derinsu, Meşeli, Subatan, Şerefli, Akıncılar, Burç, Goktaş, Üçkuyu, Bozok, Çayköy, Akçay, Aktaş, Düztaşçivili, Şeyhhabib, Pirinçli, Çukursu, Çiçekli mahallelerinde eğitime 1 gün ara verilecektir."

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelinde valilikçe idari izinli sayılacakları ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Eğitime Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement