Mardin'de Elektrik Kesintisi Protestosu - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Elektrik Kesintisi Protestosu

Mardin\'de Elektrik Kesintisi Protestosu

Bir mahallede elektrik kesintilerine tepki gösteren grup, Nusaybin yolunu trafiğe kapattı.

14.08.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de bir mahallede elektrik kesintilerine tepki gösteren grup, Nusaybin yolunu trafiğe kapattı.

Elektrik kesintilerini protesto etmek için Ortaköy Mahallesi'nde çoğunluğunu çocukların oluşturduğu grup, Mardin-Nusaybin yoluna çıktı. Elektrik kesintisi sorununun daha önceki tepkilerine rağmen çözülme ulaştırıldığını öne süren grup, yolda araç lastiklerini dizerek ateşe verdi.

Mahalle sakini Cüneyt Efe, elektrik kesintileri yüzünden ramazan ayında da yolu birkaç defa kapattıklarını, ilgilerin buraya gelip kendilerine söz verdiğini belirtti. Gündüz  2 saat ve gece 2 saat olmak üzere günde 4 saat elektrik kesintisinin yapılacağı sözü verildiğini belirten Efe, "Bizlere söz verdiler. Verdikleri sözün hiçbirini tutmadılar. Şu anda bizim elektriğimiz günde 10 saat kesintiye yükselmiş. Dolaplarımız eşyalarımız yanmış durumda. Biz adalet istiyoruz. Biz hakkımızı istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada sürücüler de yolun kapanmasına tepki göstererek, yolun trafiğe açılmasını istedi. Yolda güvenlik güçleri önlem aldı. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı olan yolda, araçlar tali yollara yönlendirildi. Grupla görüşen güvenlik güçleri, daha sonra yolu trafiğe açtı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Elektrik Kesintisi Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement