Mardin'de Görevli Gazi Polise Devlet Övünç Madalyası - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Görevli Gazi Polise Devlet Övünç Madalyası

Mardin\'de Görevli Gazi Polise Devlet Övünç Madalyası

Hatay'ın Yayladağ İlçesi'nde 2012 yılında açılan ateş sonucu sağ kolundan yaralanan ve gazi ünvanı alan Midyat İllçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Adsan'a, Devlet Övünç Madalyası düzenlenen törenle verildi.

17.03.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Yayladağ İlçesi'nde 2012 yılında açılan ateş sonucu sağ kolundan yaralanan ve gazi ünvanı alan Midyat İllçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Adsan'a, Devlet Övünç Madalyası düzenlenen törenle verildi.

Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde 10 Ağustos 2012 tarihinde açılan ateş sonucu sağ kolundan yaralanan polis memuru Mehmet Adsan'a, Mardin Valiliği'nde düzenlenen  törenle Devlet Övünç Madalyası verildi. Üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakarlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Vali Ömer Faruk Koçak tarafından, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Övünç Madalyası ve beratı verildi.

Törende konuşan Vali Koçak, "Bu beratı vermekten dolayı memnuniyetimi ve şükranlarımı ifade ediyorum. Allah senden razı olsun. Bu vesileyle hayatını kaybeden bütün şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum mutlu uzun ömürler diliyorum. Allah başka keder vermesin diyorum" dedi.

Midyat İlçesi'nde halen görev yapan polis memuru Mehmet Adsan ise "Bu mutlu günde beni yalnız bırakmayan başta valimiz olmak üzede amirlerim ve aileme, özellikle çok büyük önem taşıyan övünç devlet madalya sahibi olduğum için Allahıma şükürler olsun. Bu madalya benim evlatlarıma ve ecdatlarıma örnek olacak bir önemli miras kalacaktır, saygılarımı arz ederim. ve Devletim'den Allah razı olsun, Allah zeval vermesin. Böyle bir hediyeyle onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Törende, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ve İl Jandarma Komutanı Alaattin Karsavuran da hazır bulundu. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Görevli Gazi Polise Devlet Övünç Madalyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement