Mardin'de İki Yabancı Uyruklunun Öldürülmesi - Son Dakika
Güncel

Mardin'de İki Yabancı Uyruklunun Öldürülmesi

Mardin\'de İki Yabancı Uyruklunun Öldürülmesi

Mardin’de sakallı oldukları için iki yabancı uyruklunun öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 kişi daha tutuklanarak cezaevine konuldu.

10.01.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de sakallı oldukları için iki yabancı uyruklunun öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 kişi daha tutuklanarak cezaevine konuldu.

Mardin Kızıltepe ilçesinde Kobani bahanesiyle 6-7 Ekim'de çıkan olaylarda sakallı oldukları için öldürülen Suudi Arabistanlı Fehad İbrahim Elduveric (45) ile Suriyeli Abdullah Muhammed Latif'in (43) şüphelileri olduğu belirlenen 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından Artuklu, Kızıltepe ve Derik ilçelerinde eş zamanlı yapılan operasyonda Ç.A (48), E.K (34), A.B (40) ve S.B (33) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların üst ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda, 1 adet uzun namlulu silah, 2 adet tabanca, 190 tabanca fişeği, 4 adet av tüfeği, 8 adet hard disk, 10 bin 464 adet hap ve bir adet muşta ele geçirildi. Yakalanan şahıslar terör örgütüne üye olmak ve kasten adam öldürmek suçlarından yargılandı. Üç aylık teknik takip sonucu gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.

Geçtiğimiz günlerde de yine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 3'ü tutuklanmıştı.

Ayrıca, Sudi Arabistan Büyükelçiliği konunun takip edilip Türkiye tarafından konunun açıklığa kavuşturulmasını, varsa delil, belge ve bulguları talep ettiği bildirildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin'de İki Yabancı Uyruklunun Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement