Mardin'de Medyatik Gençlik Projesi - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Medyatik Gençlik Projesi

Mardin Valiliği'nce yürütülen Medyatik Gençlik Projesi başladı.

05.01.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valiliği'nce yürütülen Medyatik Gençlik Projesi başladı.

Mardin'de bir otelde düzenlenen projenin tanıtım toplantısında konuşan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, özellikle gençlerin teknolojiyi iyi ve doğru kullanması gerektiğini kaydetti.

Bağımlılık noktasında da gençleri ve ebeveynlerin dikkatli olması konusunda hassasiyet göstermelerini isteyen Taşkesen, şöyle dedi:

"Sizler bilgisayar ve internet medyasındaki haberleri iyi takip ediyorsunuz. Bilgisayarı ve interneti çok iyi ve doğru kullanmanızı istiyorum. Hiç bir zaman internet ve bilgisayarın bağımlısı olmamanız gerekir. Bilgisayar ve interneti gerektiği kullanırsanız ve kitap okursanız  başarınız daha yüksek olur."

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Vekili Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ise, öğrencilerin günde en fazla yarım saatlerini bilgisayara ve internete ayırmalarının yararlı olacağını kaydetti.

Mardin Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Çelik de, habere ulaşma konusunda teknolojik gelişmelerin yakından takip edildiğini, bu gelişmelerden doğru bir şekilde yararlanılmasının Türkiye'nin geleceğine olumlu etkiler bırakacağını söyledi.

Proje tanıtım toplantısına Vali Yardımcıları Ali İkram Tuna, Bahattin Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, Mardin Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran,AK Parti Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey Abdurrahim Akdağ, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

AB Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı tarafından, Erasmus Plus Gençlik Programı KA3 kapsamında kabul edilen projede gençlere yönelik sosyal medyayı ve medya okuryazarlığı konularıunda eğitim ve atolye çalışmları yapılacak. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Medyatik Gençlik Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement