Mardin'de PKK Sığınaklarında Patlayıcı ve Örgüt Malzemeleri Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Mardin'de PKK Sığınaklarında Patlayıcı ve Örgüt Malzemeleri Ele Geçirildi

Mardin\'de PKK Sığınaklarında Patlayıcı ve Örgüt Malzemeleri Ele Geçirildi

MARDİN'in Derik ve Dargeçit ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda bulunan üç sığınakta patlayıcı yapımında kullanılan 10 kilo amonyum nitrat ve örgüte ait malzemeler ele geçirildi.

16.11.2016 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'in Derik ve Dargeçit ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda bulunan üç sığınakta patlayıcı yapımında kullanılan 10 kilo amonyum nitrat ve örgüte ait malzemeler ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca Dargeçit İlçesinde Korucu ve Yılmaz Mahalleleri kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda bulunan sığınaklarda 3 elbise, 1 güğüm, 2 tencere, 4 pil, plastik bir kap içerisinde 10 kilo amonyum nitrat olduğu değerlendirilen madde ve 3 kitap ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi:

"Ayrıca Şehit J.Asb.Çvş. Ömer Faruk Darbaş operasyonu kapsamında, İlimiz Derik İlçesinde Pınarcık ve Bağlar Mahalleleri kırsalında, bölücü terör örgütü mensuplarına ait 66 pil, 1 fotoğraf makinesi, 1 telsiz, 1 güneş paneli, 1 dahili bellek, 4 piknik tüpü, 1 akü, 1 uyku tulumu, 100 metre kablo, çok sayıda yaşam malzemesi ve örgütsel doküman tespit edilerek imha edilmiştir."

- Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de PKK Sığınaklarında Patlayıcı ve Örgüt Malzemeleri Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement