Mardin'de Suriyeli Gerginliği! "Zehirlendik" Deyip Saldırıya Geçtiler - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Suriyeli Gerginliği! "Zehirlendik" Deyip Saldırıya Geçtiler

Mardin'de barınma merkezinde kalan Suriyeliler ile güvenlik görevlileri arasında yaşanan gerginlik sırasında 5 kişi yaralandı, 17 kişi gözaltına alındı.

30.04.2015 22:17  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Derik ilçesinde AFAD yönetimindeki Geçici Barınma Merkezinde kalan bazı Suriyeliler, öğle yemeğinden zehirlendikleri iddiasıyla taşkınlık çıkardı.

Olaya müdahale eden güvenlik güçleri ile Suriyeliler arasında yaşanan gerginlik sırasında 5 güvenlik görevlisi hafif yaralandı, 17 Suriyeli gözaltına alındı. Mardin Valiliği, olayların konrol altına alındığını bildirdi.

66 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU

Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 5 bin 230 Suriyelinin kaldığı Geçici Barınma Merkezi'nde dağıtılan öğle yemeğinin ardından 66 kişinin kusma ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurduğu hatırlatıldı.

TAŞKINLIK ÇIKARDILAR

Açıklamaya göre, merkezde kalan bazı Suriyeliler bu durumu bahane ederek güvenlik güçlerine karşı taşkınlık yaptı, olaylar saat 14.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Olayların kontrol altına alınması için yapılan müdahalede 5 güvenlik görevlisi hafif yaralandı, 17 kişi gözaltına alındı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Zehirlenme şikayeti iddiasıyla Çadırkent Hastanesine gelen Suriyelilerin tedavileri ayakta yapıldı. Hayati tehlikesi bulunan Suriyeli bulunmuyor. Bütün hastalar, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda Denetim ekipleri, yemeklerden numune alınarak tahlile gönderdi.

Mardin\'de Suriyeli Gerginliği! "Zehirlendik" Deyip Saldırıya Geçtiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'de Suriyeli Gerginliği! 'Zehirlendik' Deyip Saldırıya Geçtiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • derbeder: Beşar esat bence cennetlik bir adamdır pislikleri temizliyor bunlar hain adam bunları temizlemesse saddam gibi olur sonu adam akıllı 18 2 Yanıtla
  • Kib: AKP ve RTE bu devleti yönetemiyor,adeta dağıttı.yok suriyeli kürte yardımmış,yo bilmem Irak kürdüne neymiş.Kendi partisel çıkarını,büyümesini düşüne düşüne ülkeyi çocuk oyuncağına çevirdiler 9 3 Yanıtla
  • nustafa: daha durun bunlar başımıza israyil kesilir bu daha iyigunlerimiz 12 0 Yanıtla
  • dagli: Bunlar Hz.Hüseyin e ihanet eden toplum hayır gelirmi sizce 11 0 Yanıtla
  • fatmacklı: tayyibin nazlı yoldaşları. lan halinize sükredn. sizi kim ne diye zehirlycek 9 0 Yanıtla
  • ÇARESİZ: Gerçekten iyi günlerimiz göreceksiniz başımıza neler gelecek ama kimse birşey yapamayacak bu arada şartlar ne olursa olsun bunların gideceğine inananlar varmı aranızda ALLAH yardımcımız olsun 9 0 Yanıtla
  • Melih: Ulan şerefsizler 9 0 Yanıtla
  • tolga: inşallah memleketi suriyeliler mikrop yuvasına cevirirde bu akp hükümetide kına yakar adiler getirdiler basıma bela ettiler suriyeliler akpnin oy politikası ya anlayın artık ulan sen kendi devletine asi olursan devlettte seni vurur yalanmı sen esada asi olursan esatta seni vurr sonra kaç türkiyeye sıgın akp işine geliyor oy topluyucakya bunları vatandaş yapsınlar sonra bunlar neler yapacak türkiyeye allah bin belanızı versin akp hükümeti. 8 1 Yanıtla
  • korkmaz: 66 kişiyle baş edemedimiz .üç mişyonla nasıl baş edeceksiniz pasaportlarınız hazır galiba 5 0 Yanıtla
  • Frankfurt mardinli: Yazik olmus 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement