Mardin'de Terör Örgütüne Yönelik Operasyonlar - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Terör Örgütüne Yönelik Operasyonlar

Mardin'in Kızıltepe ve Dargeçit ilçelerinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

20.10.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ve Dargeçit ilçelerinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kızıltepe'de Cumhuriyet Mahallesi'nde, maskeli grubun dağıtılması amacıyla gerçekleştirilen müdahalede Ş.S. (20) ve E.V'nin (20) gözaltına alındığı belirtildi.

Dargeçit'te ise Bahçebaşı Mahallesi'nde terör örgütü PKK/KCK mensuplarının yakalanması, silah ve patlayıcıların ele geçirilmesi, kamu düzeni ve güvenliğiyle vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette yapılan aramada H.Ş. (35), M.Ş.T. (46) ve L.A'nın (32) gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, 5 zanlının emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Terörle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde, gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecek ve gerekli tedbirler alınacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Terör Örgütüne Yönelik Operasyonlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement