Mardin'de Yağmura Yakalanan Öğrencilere Zırhlı Taşıma - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Yağmura Yakalanan Öğrencilere Zırhlı Taşıma

Mardin\'de Yağmura Yakalanan Öğrencilere Zırhlı Taşıma

Mardin'de yağmura yakalanan öğrencilere zırhlı taşımaMARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde okul önünde yağmur altında bekleyen öğrencilerin özel harekat şubesine ait zırhlı araçlarla evlerine ulaştırılması anı, MOBESE ve güvenlik kamaraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

07.11.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de yağmura yakalanan öğrencilere zırhlı taşıma

MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde okul önünde yağmur altında bekleyen öğrencilerin özel harekat şubesine ait zırhlı araçlarla evlerine ulaştırılması anı, MOBESE ve güvenlik kamaraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlçede MOBESE ve güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, Bahçebaşı Mahallesi, Barış Bulvarı'ndaki Sakarya İlkokulu'nda eğitim öğretim gören öğrencilerin şiddetli yağıştan olumsuz etkilendiği görülüyor. Görüntülere göre, okuldan çıkan ve yolda oluşan su birikintisinden dolayı evlerine yaya olarak gidemediği için okul önünde beklemeye başlayan öğrencileri Dargeçit İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis ekipleri fark ediyor. Çocukların yağış nedeniyle evlerine gidemediğini öğrenen polis ekipleri, öğrencileri özel harekat ve çevik kuvvet şubesine ait zırhlı araçlarla taşıyor.

Görüntülerde, ıslanmak istemeyen öğrencilerin zırhlı araçlara binmek için birbirleriyle yarıştığı görülürken, zırhlı polis aracına binen öğrenciler tek tek evlerine ulaştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Yağmura Yakalanan Öğrencilere Zırhlı Taşıma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement