Mardin'de Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Yol Yapım Çalışmaları

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Mardin Fen Lisesi ve İmam Hatip Lisesi'ne ulaşımı sağlayacak yeni yolun yapımı tamamlandı.

29.10.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Mardin Fen Lisesi ve İmam Hatip Lisesi'ne ulaşımı sağlayacak yeni yolun yapımı tamamlandı.Tamamlanan yola daha sonra mucur ve asfalt döküm işi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hamza Yusufoğlu, Fen Lisesi ve İmam Hatip Lisesi'nin faaliyete girmesinden bu yana bu yolda hiçbir çalışma yapılmadığını belirtti.

Mevcut yolun gelişi güzel kişi arsaları içinde açıldığını belirten Yusufoğlu : " Arsa sahipleri de inşaata başladıkları için her iki okula giden yol kapanmıştı. Bizlerde ilk önce okullara gidecek olan yeni bir yolun açımına başladık. Yolun yağan yağmurdan bir zarar görmemesi ve suyun akışının gerçekleşmesi için de yola 600'lük beton arma borular yerleştirdik" dedi.

Tamamlanan yeni yolun ardından yola mucur döküp asfalt işlemine başladıklarını kaydeden Yusufoğlu, kısmi yerlerde de yolun parkelendiğini sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement