Mardin'deki Elektrik Sorununa Çözüm Aranıyor - Son Dakika
Yerel

Mardin'deki Elektrik Sorununa Çözüm Aranıyor

Mardin\'deki Elektrik Sorununa Çözüm Aranıyor

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin’de yaşanan elektrik sorunları ile ilgili tarafları bir araya getirdi.

18.08.2014 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'de yaşanan elektrik sorunları ile ilgili tarafları bir araya getirdi.

Valilik salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Mardin Büyükşehir Belediye Eş başkanı Ahmet Türk, AK Parti Mardin Milletvekili Abdürrahim Akdağ, AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, Dicle EDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, TEİAŞ Batman Bölge Müdürü Süleyman İlhan, Mardin TEİAŞ Baş Mühendisi Hakan Altınsu, DEDAŞ Mardin İl Müdürü Tekin Türk, Ziraat Odası ve Ziraat mühendisleri başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bazı muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Katılımcıların sorunları tartışıldığı toplantıda konuşan Vali Taşkesen, "Vatandaşlarımız yıllardır elektrik dağıtımını devlet yaptığı için bize geliyorlar. Artık elektrik dağıtımını özel bir şirket yapıyor. Bizim sadece hakemlik pozisyonumuz var. İnşallah uzun süren elektrik problemi bu toplantıyla bir neticeye ulaşır. Buradan bir netice çıkmasını ümit ve temenni ediyoruz" dedi.

Günde yaklaşık 9 saat elektriklerin kesildiğini, elektriğin olduğu saatlerde ise dalgalanmaların yaşandığını dile getiren çiftçilerden Seydo Bozdemir, kesintiler yüzünden tarlalarını sulayamadıklarını, bu yüzde ekinlerin kuruduğunu söyledi.

Öte yandan, güvelik güçleri valilik etrafında güvenlik önlemleri aldı. Çiftçiler ve muhtarların valilik önünde bekleyişi sürüyor. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin'deki Elektrik Sorununa Çözüm Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement