Mardin'deki Polis Aracına Bombalı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Mardin'deki Polis Aracına Bombalı Saldırı

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Dargeçit'te polis aracına düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin, "Olayda bir polis memuru yaralandı, insanlara hizmet etmek için çalışan bir belediye işçisi hayatını kaybetti.

11.11.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Dargeçit'te polis aracına düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin, "Olayda bir polis memuru yaralandı, insanlara hizmet etmek için çalışan bir belediye işçisi hayatını kaybetti. Bu hain saldırıları yapanların sonu yok. Ya teslim olacaklar yada ölecekler" dedi.

Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede sabah saatlerinde meydana gelen hain saldırıda bomba yüklü bir aracın kullanıldığını hatırlattı.

"Olayda bir polis memuru yaralandı, insanlara hizmet etmek için çalışan bir belediye işçisi hayatını kaybetti. Bu hain saldırıları yapanların sonu yok. Ya teslim olacaklar yada ölecekler" diyen Koçak, bomba yüklü bir araçla, o mevkiden geçen zırhlı polis aracının hedef alındığını aktardı.

Koçak, "Bir an önce kendi hayatlarını kurtarmak, insan gibi yaşamak, insanlığa dönmek, insanlığa faydalı olmak için gelip teslim olsunlar. Bu teröristler, kandırılmışlar, beyinleri yıkanmış. Onlara bir an önce insanlığa dönmelerini tavsiye ediyorum" ifadesini kullandı.

Teröristlerin kurtulma şansının olmadığına dikkati çeken Koçak, "Kolluk kuvvetlerinden ve devletten kurtulamayacaklar" dedi.

Dargeçit'te zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu bir kişi ölmüş, bir polis memuru yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'deki Polis Aracına Bombalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement