Mardin'deki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Mardin'deki Terör Operasyonu

Mardin\'deki Terör Operasyonu

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin'in Nusaybin, Ömerli ve Artuklu ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonu yürüten güvenlik güçlerini ziyaret etti.

18.02.2017 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin'in Nusaybin, Ömerli ve Artuklu ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonu yürüten güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Mardin'in Nusaybin ilçesinin Büyükkardeş, Küçükkardeş, Akarsu, Yavruköy, İlkadım ve Kuruköy, Ömerli'nin Sulakdere ve Aytepe ile Artuklu'nun Yardere ve Ahmetli mahallelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir" operasyonu sürüyor.

Vali Yaman beraberinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Zafer İzcan ile operasyon bölgesine gitti.

Burada polis ve jandarma ekiplerini ziyaret eden Yaman, operasyon hakkında bilgi aldı.

Ziyarette telefonla güvenlik güçlerine hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, güvenlik güçlerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Soylu, "Allah sizlerden razı olsun. İnşallah bu tekbirler, bu ezanlar ülkemizin her santimetrekaresinde ortaya koyduğunuz kahramanlıklarla devam edecektir. Hepinizi tebrik ediyorum. Başta valimiz olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. Allah sizleri korusun." dedi.

Yaman ve beraberindekiler daha sonra operasyon bölgesinde oturan vatandaşları da ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'deki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement