Mardin'deki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Mardin'deki Terör Saldırısı

Mardin'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Hakan Öcalan'ın (26) babaevinde yas var. Şehidin Pendik Sülüntepe Mahallesi'nde yaşayan babası Dilaver Öcalan'a şehadet haberinin verilmesinin ardından, ailenin yaşadığı apartman ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

02.10.2015 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Hakan Öcalan'ın (26) babaevinde yas var.

Şehidin Pendik Sülüntepe Mahallesi'nde yaşayan babası Dilaver Öcalan'a şehadet haberinin verilmesinin ardından, ailenin yaşadığı apartman ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şehidin yakınları ve komşuları başsağlığı için eve gelirken, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Baba Dilaver Öcalan, şehit evine gelenlerin taziyelerini gözyaşları içinde kabul etti.

Dilaver Öcalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelen haberle yüreklerine ateş düştüğünü belirterek, şehit olan oğlunun sadece kendisinin değil tüm vatanın evladı olduğunu dile getirdi.

Şehidin kendisinden büyük bir erkek kardeşi olduğu ve annesi ile babasının bir süre önce ayrıldığı öğrenildi.

Bu arada, yarın sabah saatlerinde İstanbul'a getirilecek olan şehidin cenazesinin, Pendik Dumankaya Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Kurtköy Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'deki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement