Mardin - Hdp Milletvekili Mehmet Ali Aslan Aslan Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Mardin - Hdp Milletvekili Mehmet Ali Aslan Aslan Gözaltına Alındı

Hdp Milletvekili Mehmet Ali Aslan Aslan gözaltına alındıMİDYAT,(Mardin),(DHA) - HDP Milletvekili Mehmet Ali Aslan, Batman 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nce, duruşmalara katılmadığı için hakkında çıkarılan yakalama kararı üzerine Mardin'in Midyat ilçesinde gözaltına alındı.

18.02.2017 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp Milletvekili Mehmet Ali Aslan Aslan gözaltına alındı

MİDYAT,(Mardin),(DHA) - HDP Milletvekili Mehmet Ali Aslan, Batman 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nce, duruşmalara katılmadığı için hakkında çıkarılan yakalama kararı üzerine Mardin'in Midyat ilçesinde gözaltına alındı.

Batman 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı iki ayrı davanın duruşmalarına katılmadığı gerekçesiyle 8 Şubat günü hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, Mardin'in Midyat ilçesinde gözaltına alındı. Aslan'ın bugün saat 17.00 sıralarında Midyat'ta aracı ile seyir halinde iken polis tarafından durdurulduğu öğrenildi. Polisin Midyat'ta bulunan bir sokakta saat 20.15'e kadar beklettiği Aslan, yakalama kararının getirilmesi üzerine 5 saat sonra gözaltına alındı. Yakalama kararını durdurulduğu sokakta bekleyen ve bir evde akşam namazı kılan Aslan, daha sonra sağlık raporu alınması için Midyat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada sağlık raporu alınan Aslan daha sonra Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Mardin - Hdp Milletvekili Mehmet Ali Aslan Aslan Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin - Hdp Milletvekili Mehmet Ali Aslan Aslan Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement