Mardin Kardeşlik Platformu'ndan Yardım Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Mardin Kardeşlik Platformu'ndan Yardım Çağrısı

Mardin Kardeşlik Platformu\'ndan Yardım Çağrısı

Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Başkanı Abdulsamet Yılmaz, Şırnak, Cizre, Sur, İdil ve Nusaybin’den, Mardin’e göç etmek zorunda kalan vatandaşlar için yardım çağrısında bulundu.

05.04.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Başkanı Abdulsamet Yılmaz, Şırnak, Cizre, Sur, İdil ve Nusaybin'den, Mardin'e göç etmek zorunda kalan vatandaşlar için yardım çağrısında bulundu.

Şırnak, Cizre, Sur, İdil ve Nusaybin'de yaşanan olaylardan dolayı Mardin merkez Artuklu ilçesine göç eden ailelere yardımda bulunmak üzere Mardin STK Platformu bünyesinde kurulan Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, kısa sürede binlerce aileye ulaşarak çeşitli yardımlarda bulundu. Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Başkanı Abdulsamet Yılmaz, şimdiye kadar 4 binin üzerinde battaniye, 3 bine yakın gıda kolisi ve hijyenik paketler dağıttıklarını söyledi. Bölgedeki olaylardan dolayı Mardin'e göç eden insanlara yardım ellerini uzattıklarını kaydeden Yılmaz, iç göçle mağdur olan halka yardımlarının süreceğini aktardı. Yılmaz, "Tabi bizim imkanlarımız kısıtlı, ben buradan büyük sivil toplum kuruluşlara seslenmek istiyorum, bizlere yardımlarınızı gönderebilirsiniz. Göndereceğiniz yardımları mağdur vatandaşlara ulaştırırız. Yeter ki bize yardım gönderin" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Kardeşlik Platformu'ndan Yardım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement