Mardin ve Şanlıurfa'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Mardin ve Şanlıurfa'da Fuhuş Operasyonu

Mardin ve Şanlıurfa'da asayiş ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 kişiden 8'i tutuklandı.

19.11.2015 12:33  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin ve Şanlıurfa'da yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 kişiden 8'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, teknik takip ve harici çalışmalar sonucu 16 Kasım'da 13 Mart Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ve Şanlıurfa'nın Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinden fuhuş yaptırmak amacıyla kadın getirildiğinin tespit edilmesi üzerine her iki kentte eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirildi.

Operasyonda, gözaltına alınan R.D (43), E.T (29), A.E (46), R.Ö (52), M.M. (35), N.Y (43), H.D (41) ve İ.V'nin (45) işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı kaydedilen açıklamada, 3 kişinin de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, kamu düzeni ve toplumun genel sağlığını tehdit eden, genel ahlak ve edep kurallarına aykırı, utanç verici ve toplum düzeni bakımından tasvip edilmeyen tavır ve davranışlarda bulunan, fuhuş yaparak maddi kazanç elde etmeyi alışkanlık haline getiren kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin ve Şanlıurfa'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement