Mardtinli 10 Yaşındaki Masa Tenisçi Senem'in Rakibi 40 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Mardtinli 10 Yaşındaki Masa Tenisçi Senem'in Rakibi 40 Yaşında

Mardtinli 10 Yaşındaki Masa Tenisçi Senem\'in Rakibi 40 Yaşında

Türkiye masa Tenisi 1'inci Lig'e yükselme maçında Mardin Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MARGENÇ) Masa Tenisi takımının 10 yaşındaki sporcusu Senem Salavran, kendisinden 30 yaş büyük rakibiyle başabaş mücadele etti.

03.04.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye masa Tenisi 1'inci Lig'e yükselme maçında Mardin Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MARGENÇ) Masa Tenisi takımının 10 yaşındaki sporcusu Senem Salavran, kendisinden 30 yaş büyük rakibiyle başabaş mücadele etti.

Zonguldak Merkez Spor Salonu'nda 3 gündür devam eden Türkiye Masa Tenisi 2'nci Lig final müsabakalarında 16 takım mücadele etti. İlk 3 sırayı alacak takımların 1'inci Lig'e yükseleceği karşılaşmada Pendik Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi, Margenç'le karşılaştı. Pendik Belediyesi Spor Kulübü'nden 40 yaşındaki Emel Gönüllü ile Margenç'ten 10 yaşındaki Senem Salavran'ın karşılaşması ilgiyle izlendi. Senem Salavran tecrübeli rakibi karşısında müsabakayı 3-0 kaybetmesine rağmen derken azmi ve kazanma hırsıyla beğeni topladı.

Pendik Belediyesi, bu sonuçla 1'inci Lig'e yükselmeyi garantilerken 10 yaşındaki bir rakiple oynamanın daha zor olduğunu belirten Emel Gönüllü, "Çünkü tam konsantre olamıyorsunuz. Bir de herkes rakibi tutuyor.  Ben 9 yaşından beri oynuyorum şu anda 40 yaşındayım" dedi.

HEDEFİ MİLLİ SPORCU OLMAK

Senem Salavran ise 1 yıldır masa tenisi oynadığını ifade ederek, "Kendimden yaşça büyük rakiplerle oynamak çok güzel bir duygu. Onlardan tecrübe kazanıyorum. Hedefim milli sporcu olmak" diye konuştu.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardtinli 10 Yaşındaki Masa Tenisçi Senem'in Rakibi 40 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement