MARED Elazığ'da Püsün Günleri Yapacak - Son Dakika
Güncel

MARED Elazığ'da Püsün Günleri Yapacak

MARED Elazığ\'da Püsün Günleri Yapacak

Kısa adı MARED olan Marmara Elazığlılar Derneği tarafından Elazığ Basın ve Medya Cemiyetine bir ziyaret gerçekleştirildi.

24.04.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaretleri esnasında Elazığ'da bir dizi etkinlikler yapmayı planladıklarını söyleyen MARED Başkanı Mahmut Kahraman ilk olarak bir Püsün Günleri tertipleyeceklerini belirtti.

EBMC'ye Ziyaret

Yılardan beridir İstanbul'daki etkin faaliyetleriyle gündemde olan hemşehri derneklerimizden kısa adı MARED olan Marmara Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri gezi kapsamında geldikleri Elazığ'da Elazığ Basın ve Medya Cemiyetini de ziyaret ettiler.

"Sıla-i Rahimde Bulunmaya Geldiler"

Ziyaretleri esnasında dernek çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler veren Dernek Başkanı Mahmut Kahraman, uzun yıllardan beridir Elazığ'dan ayrılmış olup memleket sevdası çeken yönetim kurulu üyeleriyle hasret gidermeye ve sıla-i rahimde bulunmaya geldiklerini söyledi.

"STK'lar Büyük Bir Boşluğu Dolduruyor"

Birkaç günlük gezileri kapsamında Elazığ'da faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte basın kuruluşlarını da ziyaret etmeyi programlarına aldıklarını söyleyen Başkan Kahraman; ziyaretlerine şehrin mülki ve idari yöneticilerini ziyaret etmekle başladıklarını belirtti.
STK'lar kapsamında ilimizde önemli işlere imza atmış gazeteciler topluluğunu da ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Kahraman, basının Elazığ'da çok önemli işler yaptığını ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyetinin de STK'lar bazında büyük bir boşluğu doldurduğunu söyledi.

MARED Olarak Elazığ'da Bir Etkinlik Yapacaklar

Elazığ'a gerçekleştirmiş oldukları ziyaretler kapsamında şehrin kanaat önderleriyle de bir araya gelerek MARED olarak Elazığ'da bir etkinlik yapmayı planladıklarını söyleyen Başkan Kahraman; İstanbul'da sık sık yapmış oldukları püsün gecelerinin bir tanesini de burada yapmak istediklerini söyleyerek bu konuda çalışmalara başladıklarını da ifade etti.

EBMC, MARED'in Yanında

MARED yönetimini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cemiyet Binasında ağırlayan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca'da MARED Yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek MARED'in Elazığ'da yapacağı her türlü sosyal ve kültürle etkinliklerde kendileriyle birlikte olacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MARED Elazığ'da Püsün Günleri Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement