Maret İşletmesinin ve Markasının Satış İşlemi Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Maret İşletmesinin ve Markasının Satış İşlemi Tamamlandı

Maret İşletmesinin ve markasının Namet Gıda'ya satış işleminin bugün tamamlandığı ve satış bedelinin tahsil edildiği duyuruldu.

04.08.2014 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maret İşletmesinin ve markasının Namet Gıda'ya satış işleminin bugün tamamlandığı ve satış bedelinin tahsil edildiği duyuruldu.

TAT Gıda Sanayi AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, İstanbul Tuzla Tepeören Köyü'ndeki Maret arazi, bina, makina-techizat ve markasının KDV hariç 75 milyon dolara Namet Gıda'ya satışının bugün tamamlandığı bilgisi verildi.

Peşin ödenen satış bedelinin de tahsil edildiği vurgulanan açıklamada, "Et ve et ürünleri üretim tesisimize ait varlıkların ve markamızın değerlendirilmesi amacıyla satış gerçekleştirilmiş olup, satışın tamamlanması ile birlikte et ve et ürünleri konusundaki faaliyetimiz sona ermiştir" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, elde edilen maddi duran varlık satış karının 151,6 milyon lira, satış bedelinin ortaklığın kamuya açıklanan son mali tablosundaki maddi duran varlıkların net değerine oranının ise yüzde 139 olduğu da kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maret İşletmesinin ve Markasının Satış İşlemi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement