Marev, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Marev, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarını Ziyaret Etti

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) üyeleri, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk ile Artuklu Belediye Eşbaşkanları Sevinç Bozan ve Emin Irmak ile görüştü.

26.06.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) üyeleri, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk ile Artuklu Belediye Eşbaşkanları Sevinç Bozan ve Emin Irmak ile görüştü.

MAREV Genel Başkanı Fehmi Tahincioğlu ile beraberindeki heyet, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ile görüştü. Belediyenin başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede konuşan Türk, belediyeyi büyük bir borçla aldıklarını ve taşınmaz mallarının tümünün büyükşehir belediyesinden alındığını söyledi. Türk, haksız bir uygulama ile karşılaştıklarını ifade ederek, bütün bu haksızlıklara rağmen Mardin'in en ücra yerlerine hizmet götüreceklerini kaydetti. Amacının artık siyaseti bırakıp, Mardin'e hizmet etmek olduğunu dile getiren Türk, bu belediyede yolsuzluk ve rüşvetin olmayacağını, halka layık bir hizmet sunacaklarını ifade etti. Türk, Mardin'in trafik soruna da çözüm üreteceklerini kaydederek, Birinci Cadde'de iki otopark yapacaklarını dile getirdi. Türk, 3 yıl sonra Suriye'nin yeniden inşasında Mardin'in önemli bir rolü olacağını da belirterek, şimdiden bunun hazırlığının yapılması gerektiğini söyledi. MAREV heyeti ve iş insanları da, hizmet konusunda görüş ve düşüncelerini Türk ile paylaştı.

MAREV heyeti ve iş insanları, daha sonra Artuklu Belediyesi Eşbaşkanları Sevinç Bozan ve Emin Irmak ile bir araya gelerek, bir görüşme gerçekleştirdi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marev, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement