MARKA 2015, Future of Luxury Gallery'yi Sergiledi - Son Dakika
Güncel

MARKA 2015, Future of Luxury Gallery'yi Sergiledi

MARKA 2015, Future of Luxury Gallery\'yi Sergiledi

MARKA 2015 Konferansı, bu yıla özel 'Future of Luxury' temalı galeriyi, konferans alanında gerçekleşen özel bir davetle sergiledi.

17.12.2015 08:25  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lider konferans kuruluşu Yürekli tarafından 16 yıldır düzenlenen ve tam 14 yıldır Yapı Kredi World'ün ana sponsorluğunu üstlendiği MARKA 2015 Konferansı, 16-17 Aralık tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin en büyük iş platformu olan MARKA Konferansı, bu yıl özel olarak hazırlanan galeriyi de bir davetle tanıttı.

Davette, 'Future of Luxury' temalı galeriyi tanıtan Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, "Gelecekte lüks herkesin hayatına dokunmak isteyen, kaynakları sorumlu, tutumlu tüketen, bireyselliğin önceliklendirildiği, köklerden gelen değerlerin teknolojiyle anlamlandırıldığı bambaşka bir yaşam anlayışına evriliyor. MARKA 2015 bu değişime dikkat çekmek için lüksün geleceğine etki edecek temaları belirledik ve bu temaların dünyadaki en iyi temsilcileri olan markaları ürünleriyle davet ettik" dedi.

Galeride lüksün geleceğine etki etmesi beklenen BMW, TechnoGym, Stepevi markaları yer aldı. Markalar, gelecek teknolojisi ile hazırlanan özel ürünleri galeride sergiledi. Uluslararası sanatçı Kutluğ Ataman ise MARKA 2015 için özel olarak kurguladığı SU adlı video art enstalasyonunu galeride sundu. Kutluğ Ataman konferans katılımcıları ve davetlilerin ilgisini çeken enstalasyonu hakkında "SU, bir yıllık sürede çekilmiş bir film; Avrupa ve Asya'yı birbirinden ayıran Boğaz'dan akan suyun bir yıl içindeki değişik ruh hallerini yansıtıyor." diye konuştu. SU, bugüne kadar dünyanın belli başlı müzelerinde ve sanat etkinliklerinde 2 veya 4 ekranlı olarak sergilendi; ilk kez 6 ekranlı bir enstalasyon olarak MARKA 2015'e özel sergileniyor.

Davete, İtalyan saksafoncu Francesco Bearzatti, müzikleriyle renk kattı. Bearzatti, DJ Funky C ile sahneye çıkarak katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MARKA 2015, Future of Luxury Gallery'yi Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement