Marka Doktoru İzmir'i Marka Kent Yapacak - Son Dakika
Güncel

Marka Doktoru İzmir'i Marka Kent Yapacak

Marka Doktoru İzmir\'i Marka Kent Yapacak

Marka Doktoru İzmir'i Marka kent yapacak .Turizm ve Gastronomi uzmanı Marka Doktoru Travel Turkey de .

05.12.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmirli marka Doktoru İstanbul da çok önemli kurumların Marka Stratejilerini belirlemeye devam ederken.TÜRSAB tarafından organize edilen Travel turkey kapsamında kısa sureli olarak İzmire geldi.

Başaran Ulusoy ile ekip olarak İzmir e gelen Marka Doktoru Kuşadası Komer deki Kongre Turizmi konferansında ve ardından Travel turkey açılışında bulundu.

Özellikle İzmir in yetiştirdiği önemli girişimci ve altın beyinlerden olan Gürkan Boztepe ,Büyükşehir bELEDİYE Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Ticaret Odası Ekrem Demirtaş ile fuarda İzmir in MARKA ŞEHİR olması için işbirliği içinde olmaya hazır olduğunu belirtti.

Gastronomi Turizmi ve Sağlık Turizmi konusunda Türsab da aktif görev alan ve aynı zamanda Türsab ev Turizmi Komite başkanı olan Boztepe kendi şehri için herzaman destek vereceğini belirtti.

Amerika'da Losangeles-Newyork ve Miami de temsilcilikleri olan Marka Doktoru önümüzdeki dönemde Zorlu Performance sanatları merkezinde TURİZM VE GIDADA MARKALAŞMA KONFERANSI(Brandintourismgastro) için Alpaçino dan Jayson Knox a kadar uluslararası konuşmacılarla dolu sektörün en önemli konferansını gerçekleştiriyor olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marka Doktoru İzmir'i Marka Kent Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement