"Marka İletişiminde Yeni Çağ" - Son Dakika
Güncel

"Marka İletişiminde Yeni Çağ"

İki genç girişimcinin üç ay önce faaliyete geçirdiği Viralking, şu ana kadar 150'ye yakın büyük markayla 340 internet fenomenini buluşturarak, reklam ve pazarlama dünyasında yeni ve etkili bir kapı açtı.

20.07.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türk Ekonomi Bankası ve İntel'in iş ortağı olarak yer aldığı ODTÜ Teknokent'in, Ekonomi Bakanlığı'nın da desteğiyle San Francisco'da kurduğu T-Jump Girişimcilik Üssü'nde gerçekleştirdikleri global düzeydeki projeleriyle isimlerinden söz ettiren Kemal Apaydın ve Ömer Can Gökdere, yeni projeleri Viralking'le, reklam ve pazarlama anlayışını yeniden tanımlıyor.

Sürekli yenilenen reklam modelleri için, markalar ve internet fenomenleri açısından ortak bakış açısını yakalayarak dünyada bir ilke imza atan Viralking, henüz üç aylık bir pazarlama platformu olmasına rağmen bankacılık, iletişim, tekstil, perakende ve otomotiv gibi sektörlerden 150'ye yakın büyük markayla 52 milyon erişime sahip 340 internet fenomeninibir araya getirdi.

Markalarla fenomenleri buluşturarak kampanyalar oluşturmalarına olanak veren platformun sermayesi ve yazılımı Türkiye'de başlatıldı. Global bir marka olmak üzere anlayışıyla başlatılan girişimin ikinci ayağı ise ABD olarak planlandı.

2014 yılında "Chain" adındaki mobil uygulamalarıyla,ODTÜ'nün düzenlediği ve 3000'e yakın projenin katıldığı "Yeni Fikirler Yeni İşler" yarışmasında da birincilik kazanan genç Türk girişimcileri Kemal Apaydın ve Ömer Can Gökdere tarafından kurulan Viralking'de hedef, dikkat çekici, nitelikli ve etkileşimi yüksek içerik paylaşımlarına sahip, yüksek takipçi sayılarına ulaşmış fenomenlerle markaları buluşturan, üyelik sistemine dayalı, pratik ve güvenli bir dijital pazar oluşturmak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Marka İletişiminde Yeni Çağ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Süleyman Tosun: Maşallah, umarım aradığı başarıyı yakalar!! 8 0 Yanıtla
  • Leman Avni: Kemal ve Can süpersiniz!!! Çok Mübarek! 7 0 Yanıtla
  • Yıldız Kare: Sonunda böyle birşeyin sistemde yer etmesi , globalleşen dünyaya çok büyük katkılarda bulunacak. 6 0 Yanıtla
  • Faruk Yılmaz: Merhabalar süleymaniyeden yazıyorum gençlerimizi kutluyorum maşallah allah daha büyük başarıları ülkemizden eksik etmesin selamlar.. 6 0 Yanıtla
  • Murtaza Kabacı: 13 yıldır işyeri sahibiyim benim de aklıma geldiydi de yapamadıydık. helal olsun gençlere yolunuz açık olsun türkiyemin bunlara ihtiyacı var 6 0 Yanıtla
  • Abdullah Kerimanoğuları: Çok mübarek bir başarı, yolunuzdan şaşmayın , kimse sizi tutamaz! 4 0 Yanıtla
  • Hamiyet Kaplan: Gençlerimize başarılar,mükemmel!!! 2 0 Yanıtla

Advertisement