Markalar Google Adwords'ü Neden Tercih Etmeli? - Son Dakika
Ekonomi

Markalar Google Adwords'ü Neden Tercih Etmeli?

EG Bilişim Dijital Pazarlama Uzmanı Gökhan Bülbül, markaların Google Adwords'ü tercih etmelerindeki başlıca nedenleri Wise TV ile paylaştı.

29.05.2016 02:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EG Bilişim Dijital Pazarlama Uzmanı Gökhan Bülbül, markaların Google Adwords'ü tercih etmelerindeki başlıca nedenleri Wise TV ile paylaştı.

"Google Adwords'ü markaların tercih etmelerinin en önemli sebebi, doğru hedefleme ile sadece hedeflemiş olduğu ilgili kitleye reklamlarını gösterme isteğinden kaynaklı" diyen Bülbül, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İstediğiniz anahtar kelimelerle sadece sizi arayan potansiyel kullanıcılara ulaşabiliyorsunuz. Bu da sizin maksimumum performansa ulaşmanız için en önemli noktalardan bir tanesi. Burada doğru anahtar kelimelerin planlaması, onların kampanya içerisinde gruplandırılması ve anahtar kelimelere doğru tekliflerin verilmesi sizi başarıya götürecektir. Google reklamlarınızı istediğiniz bütçe ile istediğiniz saat dilimlerinde herhangi bir şehre ya da bölgeye özel yayınlayabilirsiniz. Ayrıca bunları takip etme özelliği sayesinde de kampanyalarınızı istediğiniz şekilde planlayabilirsiniz."

Markalar Google Adwords\'ü Neden Tercih Etmeli?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Markalar Google Adwords'ü Neden Tercih Etmeli? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement