Markette Öldürülen Kasiyer, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Markette Öldürülen Kasiyer, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Markette Öldürülen Kasiyer, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Samsun'un Bafra İlçesi'nde çalıştığı markete giren yüzü maskeli hırsıza direnince tabancayla vuralarak öldürülen kasiyer 26 yaşındaki Murat Demir'in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

14.11.2014 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra İlçesi'nde çalıştığı markete giren yüzü maskeli hırsıza direnince tabancayla vuralarak öldürülen kasiyer 26 yaşındaki Murat Demir'in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay, geçen çarşamba günü saat 20.45 sıralarında Emirefendi Mahallesi Hasan Çakın Caddesi üzerinde meydana geldi. 2 kişinin çalıştığı markete giren yüzü maskeli 1 kişi, tabancayı çıkarıp, 3 yıllık evli kasiyer Murat Demir'den kasadaki paraları istedi. Demir'in olumsuz yanıt verip direnmesi üzerine, tabancasıyla 2 el ateş eden şüpheli ardından koşarak kaçtı. Marketin diğer çalışanı genç kız ise korkudan baygınlık geçirdi. Vücudunda iki kurşun isabet eden Murat Demir, çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak Demir, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Yapılan otopsinin ardından Murat Demir'in cenazesi, bu sabah helallik alınması için Kemalpaşa Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Tabutun başından bir an olsun ayrılmayan anne Nazmiye Demir, kız kardeşleri Huriye, Nuriye ve Hülya Demir ile eşi Ayhan Demir, gözyaşlarına boğuldu. Baba Turan Demir de taziyeleri kabul etti.

TEDAVİ İÇİN BURSA'YA GİDECEKTİ

Murat Demir'in tabutu, evinin önünde alınan helallikten sonra Kaşıkçı Camii'ne götürüldü. Demir'in cenazesi, burada cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'ta bulunan aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

3 yıldır evli olan ve çocuğu bulunmayan Murat Demir'in eşi ile birlikte önümüzdeki hafta Bursa'da bir hastaneden tedavi görmek için randevu aldığı ve buraya gideceği beliritlidi.

Kaçan şüphelinin yakalanması için başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürüyor. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Markette Öldürülen Kasiyer, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement