Marmara Adası'nda Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Marmara Adası'nda Erkek Cesedi Bulundu

Marmara Adası\'nda Erkek Cesedi Bulundu

Marmara Adası sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Bulunan cesedin Kumburgaz'da kaybolan beş kişiden birine ait olduğu öne sürülüyor.

23.08.2014 19:30  Güncelleme: 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CESET ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Marmara Adası'nda bulunan ve Kumburgaz'da kaybolan 5 gençten birine ait olabileceği ifade edilen ceset, kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Ailelerin Kumburgaz sahilde gergin bekleyişi sürerken, bir cesedin bulunmasıyla arama çalışmalarının yürütüldüğü kriz merkezinde hareketli dakikalar yaşandı.

CESEDİN BULUNMASI HAREKETLİLİK YARATTI

Kumburgaz Kamiloba Sahili'nde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 gencin bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların koordine edildiği kriz merkezinde Marmara Adası'nda bir ceset bulunması ile hareketli dakikalar yaşanmaya başlandı. Kriz merkezindeki yetkililer buradaki ekranlarından, cesedin bulunduğu noktayı haritalar üzerinden incelediler. Arama çalışmalarına ilişkin kendi aralarında değerlendirmeler yapan ekipler, kendilerine ulaştırılan cesedin olay yerindeki fotoğrafı üzerinde de incelemelerde bulundular.

Kaybolan 5 gencin ailelerinin Kumburgaz'daki gergin bekleyişi devam ederken, Marmara Adası'nda bulunan cesedin kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılacağı öğrenildi.

'CESET ÇÜRÜMÜŞ HALDEYDİ'

Balıkesir'in Marmara İlçesi Gündoğdu Mevkisinde akşam saatlerinde sahile vurmuş ceset görenler, polisi arayıp ihbarda bulundu. İhbar üzerine sahil güvenlik ve kıyı emniyet genel müdürlüğüne ait botlar belirtilen adrese gitti. Çıplak olduğu görülen cesedin yaklaşık bir haftadır suda olduğu ve çürümeye yüz tuttuğu görüldü. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemesinin ardından ceset kimlik tespitinin yapılması ve ölüm nedeninin belirlenmesi için ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Cesetin 30-35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu söyleyen bir yetkili, "Ceset çürümüş haldeydi. Ayrıca üzerinde hiçbir kıyafet yoktu. Cesetin kime ait olduğu kimlik tespitinden sonra belli olacak" dedi.

ARAMA ÇALIŞMALARINDAN SONUÇ ALINAMADI

Kumburgaz Kamiloba sahilinde 17 Ağustos'ta kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 genç kaybolmuş ve bugüne kadar izlerine rastlanamamıştı. Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi isimli 5 genç için yapılan arama kurtarma çalışmalarında bugüne kadar herhangi bir bulguya rastlanmadı.

GENÇLER KAYBOLDUKTAN SONRA DENİZ BİSİKLETLERİNE EL KONULMUŞTU

Kumburgaz’da deniz bisikleti kiraladıktan sonra bir daha haber alınmayan 5 kişiyi arama tarama çalışmaları sürerken, Büyükçekmece Belediyesi de, ilçe sahillerindeki deniz bisikletlerini toplamıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sahillerde kiralanan deniz bisikletleri ve benzeri araçlarla ilgili hukuki bir belirsizlik ve yetki karmaşası olduğunu söylemiş, yasal bir düzenleme yapılıncaya kadar inisiyatif kullanarak Büyükçekmece’de deniz bisikletlerine el koyduklarını açıklamıştı.

SİSMİK ARAŞTIRMA GEMİSİ DE HENÜZ SONUÇ ALAMADI

Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) sismik araştırma gemisi 'Barbaros Hayreddin Paşa' da, 17 Ağustos'ta Kumburgaz sahilinden deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 kişiyi arama çalışmalarına dün katılmıştı. Sismik araştırma gemisinin arama çalışmalarından da henüz bir sonuç alınamadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Marmara Adası'nda Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • NUSAYBİNLİ ESER: ALLAH tan ÜMİT KESİLMEZ İNŞAALLAH YAŞIYORLARDIR TÜM TÜRKİYENİN DUALARI SİZLERLE 58 0 Yanıtla
  • SEÇKİN TEBER: biraz önce bi haberde okudum Kumburgaz'da kaybolan beş kişiden biri Ankara da cıkmış bu nasıl bir iş devletle dalgamı geçiyorlar bence bulununca yasal işlem yapılması lazım. ben açıkçası öldüklerine inanmıyorum. 3 12 Yanıtla
  • Türker ermiş: Ali kına bende öyle düşünüyorum bana numaranı yazsana arayayım bi istişare edelim olmadı facebook dan ekle (tc türker ermiş ) ok 5 6 Yanıtla
  • Türker ermiş: Ali kına bende öyle düşünüyorum bana numaranı yazsana arayayım bi istişare edelim olmadı facebook dan ekle (tc türker ermiş ) ok 2 2 Yanıtla
  • katil: işallah yaşıyorlardırda dediğin gibi olurrr allah kimsenin başına vermesinn 4 0 Yanıtla

Advertisement