Marmara Denizi'nde Fırtına - Son Dakika
Güncel

Marmara Denizi'nde Fırtına

Bandırma İstanbul arasındaki karşılıklı feribot ve deniz otobüsü seferleri sabah saatlerinde iptal edilirken, deniz uçağı iki yolcusuyla sefer yaptı.

27.10.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Denizi'nde etkili fırtına nedeniyle Bandırma- İstanbul arasında sabah saatlerindeki feribot seferleri iptal edildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan fırtına, Bandırma'da deniz ulaşımını ve balıkçıları olumsuz etkiledi. İstanbul Deniz Otobüslerinin saat 07.00'de yapılması gereken İstanbul-Bandırma hızlı feribot ile 07.30 Bandırma-İstanbul deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

Bandırma ve Erdek Körfezi'nde balığa çıkan balıkçılar da fırtına nedeniyle zaman zaman oluşan yüksek dalgalar yüzünden emniyet açısından teknelerini limanlara bağladı. Bölgedeki küçük balıkçı tekneleri de fırtına nedeniyle denize açılamadı.

Öte yandan Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ'nin deniz uçağı seferi fırtınaya rağmen gerçekleştirildi.

İstanbul'dan kalkan ve iki yolcusuyla Bandırma limanına giren deniz uçağının pilotu Ateş Hanibu, havada bir sıkıntı yaşamadıklarını ancak liman içinde rüzgarın kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmara Denizi'nde Fırtına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement