Marmara Depremi'nin Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Marmara Depremi'nin Yıl Dönümü

Marmara Depremi\'nin Yıl Dönümü

Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 17 Ağustos Depreminin 15’nci yıl dönümünde, paydaş kurumların katılımıyla bazı etkinlikler düzenlemeye başladı.

12.08.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 17 Ağustos Depreminin 15'nci yıl dönümünde, paydaş kurumların katılımıyla bazı etkinlikler düzenlemeye başladı.

İlk olarak, deprem gerçeğiyle yüzleşerek edinilen tecrübelerin hafızalarda canlı tutulması maksadıyla şehrin 20 farklı noktasındaki bilboardlara afişler asıldı. Depremin acı bilançosu ve alınması gereken önlemlerinin anlatıldığı afişlerin yanı sıra bir sergi programı da hazırlandı. Marmara Depreminin 15 inci yıl dönümü münasebetiyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve paydaş kurumların katılımıyla 17 Ağustos 2014 tarihinde 10: 00-22: 00 saatleri arasında Kentpark'ta düzenlenecek "Depremler Konusunda Farkındalık Oluşturma ve Bilinçlendirme" konulu sergiye tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

AFAD'ın paydaşları olan ve etkinliğimize katılacak olan kurumların ise; Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Eskişehir Kızılay Şube Başkanlığı, (AKUT), (ESMAD), (ESTRAM), (GEA), (FOKE) ve Arçelik Arama Kurtarma Ekibi olduğu belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmara Depremi'nin Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement