Marmara Ereğlisi'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Marmara Ereğlisi'nden Kısa Kısa

Marmara Ereğlisi\'nden Kısa Kısa

Marmara Ereğlisi'nde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

20.09.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Ereğlisi'nde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz başında ilçe genelinde başlattıkları asfaltlama çalışmalarının bütün mahallelerde sürdüğünü söyledi.

Özellikle, büyük şehirler yasası ile belde belediyesi olmaktan çıkartılarak mahalle haline getirilen Yeniçiftlik'te büyük bir asfaltlama çalışmasına girdiklerini ifade eden Uyan, yıllardır bu bölgede çok ciddi bir çalışma yapılmadığını kaydetti.

Uzun yıllardır asfaltlanmayan Yeniçiftlik yollarında gerekli tamirat çalışmalarını yaparak asfaltlama işlemlerine devam ettiklerini belirten Uyan, "Bu bölgede yıllardır ciddi bir asfaltlama çalışması yapılmamış. Biz, göreve geldiğimiz günden itibaren Yeniçiftlik'teki çalışmalara genel anlamda ağırlık verdik. Şimdi de asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak bir an önce halkın hizmetine sunmayı planlıyoruz." dedi.

-Başkan Uyan'dan esnaf ziyaretleri

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belirledikleri program çerçevesinde ilçedeki esnafları ziyaret ederek onlarla bir araya geldiklerini söyledi.

İlçe genelinde işlerin yoğun olmadığı günlerde esnaf ziyaretine çıktığını ve bu sayede yaşanan sıkıntı, sorun ve benzeri olayları yerinde görme imkanı yakaladıklarını aktaran Uyan, şunları söyledi:

"İlçemizdeki esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Böylece, onların sıkıntı ve şikayetlerini yerinde öğrenme imkanımız doğuyor. Yaptığımız ziyaretlerde esnaflarımız ilçedeki yaşadıkları sorunları bizzat benimle paylaşıyor ve birlikte ne yapılabilir diye çözüm arıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmara Ereğlisi'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement