Marmara Üniversitesi'ndeki Gerginliği Polis Önledi - Son Dakika
Güncel

Marmara Üniversitesi'ndeki Gerginliği Polis Önledi

Marmara Üniversitesi\'ndeki Gerginliği Polis Önledi

Marmara üniversitesi Göztepe Yerleşkesi önünde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan gerginlik, kavgaya yol açmadan, Çevik Kuvvet ve Özel Tim ekiplerinin iki grup arasına etten duvar örmesi sonucu engellendi.

24.02.2015 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara üniversitesi Göztepe Yerleşkesi önünde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan gerginlik, kavgaya yol açmadan, Çevik Kuvvet ve Özel Tim ekiplerinin iki grup arasına etten duvar örmesi sonucu engellendi.

Sabah saatlerinde üniversite bahçesi içerisinde bir öğrencinin çıkan kavgada hafif şekilde başından yaralanması sonucu tırmanan gerginlik, üniversite dışına da yayıldı. Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi önünde toplanan bir grup öğrenci sloganlar atarak " Ege'den Marmara'ya faşizme geçit yok" yazılı bir pankart açtı.

Bu sırada, başka bir tarafta toplanan karşıt görüşlü öğrenciler de slogan atarak Marmara Üniversitesi önüne doğru yürüyüşe geçti. Çevik Kuvvet ve Özel Tim ekipleri, öğrenciler arasına etten duvar örerek grupları uzaklaştırmaya çalıştı. Polis bir ara öğrencileri dağıtmak için kısa süreli biber gazı da kullandı.

Bir grubun slogan atarak Kadıköy yönüne doğru kısa süre yürümesine izin veren polis, daha sonra grubu İETT otobüslerine bindirerek bölgeden uzaklaştırdı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmara Üniversitesi'ndeki Gerginliği Polis Önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement