Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Çalışmaları

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

14.10.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

İlçede bulunan bir kafeteryada düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Uyan, halktan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına ivme kazandırdıklarını söyledi.

Bölgede köklü yatırımlara imza attıklarını, Yeniçiftlik'te alt yapı ve yol sorunu olduğunu ve bölgenin yeni kendilerine bağlandığını ifade eden Uyan, alt yapı ile ilgili her gün çalışmalarını arttırarak devam ettirdiklerini, ilçe genelinde yol yapımı ve asfaltlamak için kendi bünyelerinde bir asfalt plenti kurmaya karar verdiklerini söyledi.

Kısa bir süre sonra asfalt üretimine başlayacaklarını açıklayan Uyan, asfalt üreterek bütün bölgedeki ihtiyaç duyulan yerlere yetişeceklerini, böylece ilçede asfaltlanmamış yer bırakmayacaklarını ifade etti.

İlçede yapılan kültür ve gençlik merkezinin de kısa bir süre sonra hizmete gireceğini kaydeden Başkan Uyan, burada bütün kültürsel faaliyetlerini daha rahat bir ortamda yapabileceklerini bildirdi.

Yeniçiftlik'te pazar yeri için bütün hazırlıkları yaptıklarını ve buranın da kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmete geçirileceğini dile getiren Uyan, "Yeniçiftlik'te ki pazar yerinde halkımız yıllardır çile çekti. Burada çok güzel bir Pazar yeri oluşturuyoruz. İnsanların daha temiz ve rahat bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için kısa bir süre sonra Pazar yerimizi de hizmete açacağız. Pazar yerimizin yanında ayrıca kapasitesi çok yüksek bir otopark ve vatandaşlarımızın dinlenmeleri için sosyal alanlar ile kafeteryalar yapacağız'" şeklinde konuştu.

Marmaraereğlisi Belediyesi olarak araç filolarını genişleterek çok sayıda araç alacaklarını belirten Uyan, asfalt serim makinesi ve iş makineleri de alarak belediye bünyesine kazandırdıklarını vurguladı.

Yapılan toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Candan Yüceer, milletvekili adayları İlhami Özcan Aygün, Arzu Mandalı Sucu, Şerafettin Terzi ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gökcen senturk: Belediye başkanımız i brahim bey çok güzel konuşmuş Başarılar dılerim asvaltı kazıp sonrAmı alt yapı yapıcaksınız 0 0 Yanıtla

Advertisement